Oogzorg

Heb je last van wazig of dubbel zien, droge ogen, hoofdpijnklachten, vermoeide ogen of vlekjes die in je gezichtsveld drijven? Ben je bang dat je staar ontwikkelt of heb je een andere vraag op het gebied van oogzorg? Dan helpt onze gediplomeerde optometrist Marina ten Hove je graag verder! Je kunt zowel mét als zonder doorverwijzing van je huisarts bij haar terecht.

Optometrie en oogonderzoek bij Bril en zo
Onze optometrist biedt (medisch) oogonderzoek en oogzorg, die een stap verder gaat dan het werk van onze opticiens. Laagdrempelig en gewoon bij ons in de winkel. Waar een opticien vooral kijkt naar de buitenkant van het oog, kan onze optometrist met behulp van geavanceerde apparatuur je netvlies nauwkeurig in beeld brengen. Afhankelijk van je klachten, stuurt ze je door naar een oogarts of geeft ze zelf de juiste adviezen en oogzorg om je klachten op te lossen.

Oogzorg bij kinderen
Optometrie bij kinderen is een vak apart. Tijdens een oogonderzoek bij kinderen kijken we namelijk vooral naar de samenwerking van de ogen en de oogstand. Ook kinderen zijn bij onze optometrist van harte welkom! Zij neemt alle tijd om vanuit rust en vertrouwen het oogonderzoek bij kinderen uit te voeren.

Over onze optometrist
Marina ten Hove is BIG-geregistreerd optometrist en werkt behalve voor Bril en zo ook als ‘research optometrist’ in het Radboudumc. Voorheen is zij werkzaam geweest als optometrist bij Gelre Ziekenhuizen. Vriendelijk, professioneel en met veel aandacht werkt ze iedere dag aan goede oogzorg voor haar klanten en patiënten.

Afspraak maken?
Omdat onze oogzorg altijd maatwerk is, is een afspraak maken met onze optometrist noodzakelijk. Hiervoor kun je bellen naar onze winkel (073-5474475) of even een mailtje sturen naar info@brilenzo.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!