Oogzorg

Heb je last van wazig of dubbel zien, droge ogen, hoofdpijnklachten, vermoeide ogen of vlekjes die in je gezichtsveld drijven? Ben je bang dat je staar ontwikkelt of heb je een andere vraag op het gebied van oogzorg? Dan helpt onze gediplomeerde optometrist je graag verder! Je kunt zowel mét als zonder doorverwijzing van je huisarts bij onze optometrist terecht.

Optometrie en oogonderzoek bij Bril en zo
Onze optometrist biedt (medisch) oogonderzoek en oogzorg, die een stap verder gaat dan het werk van onze opticiens. Laagdrempelig en gewoon bij ons in de winkel. Waar een opticien vooral kijkt naar de buitenkant van het oog, kan onze optometrist met behulp van geavanceerde apparatuur je netvlies nauwkeurig in beeld brengen. Afhankelijk van je klachten, stuurt onze optometrist je door naar een oogarts of geeft onze optometrist zelf de juiste adviezen en oogzorg om je klachten op te lossen.

Oogzorg bij kinderen
Optometrie bij kinderen is een vak apart. Tijdens een oogonderzoek bij kinderen kijken we namelijk vooral naar de samenwerking van de ogen en de oogstand. Ook kinderen zijn bij onze optometrist van harte welkom! Onze optometrist neemt alle tijd om vanuit rust en vertrouwen het oogonderzoek bij kinderen uit te voeren.

Afspraak maken?
Omdat onze oogzorg altijd maatwerk is, is een afspraak maken met onze optometrist noodzakelijk. Hiervoor kun je bellen naar onze winkel (073-5474475) of even een mailtje sturen naar info@brilenzo.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!