Afspraak maken

Onze brillenglazen: aangemeten met oog voor detail

Het aanmeten van de juiste brillenglazen vergt precisie en vakmanschap. Elk oog, met zijn eigen sterkte en anatomie, heeft een ander glas nodig. Bril en zo is je graag van dienst met een deskundige en verfijnde oogmeting. Hierbij stellen we een aantal unieke, persoonlijke kenmerken van je ogen vast. Vervolgens nemen we de tijd om je ogen in kaart te brengen en je hierbij een passend advies te geven.

Multifocale glazen

Zie je nog scherp en comfortabel, in de verte en dichtbij? De nieuwste multifocale brillenglazen maken het mogelijk dat je op alle afstanden goed ziet. Uiteraard bieden wij, naast de vele verschillende multifocale glazen, ook een grote verscheidenheid aan enkelvoudige brillenglazen.

Brillenglazen op maat

Als het gaat om brillenglazen, bieden we bij Bril en zo altijd maatwerk. De techniek gaat hierin bovendien steeds verder. Zo houdt het innovatieve maatglas ‘Myself’ niet alleen rekening met je oogcorrectie, maar ook met de anatomie van je ogen en de unieke vorm van je montuur. Op die manier biedt dit maatglas je multifocale brillenglazen, die tot in detail zijn aangepast op je persoonlijke wensen en behoeften. Een perfecte balans tussen een dynamische en digitale levensstijl.

Behalve voor nieuwe brillenglazen kun je bij Bril en zo natuurlijk ook terecht voor het schoonmaken en controleren van je glazen. Loop hiervoor gerust binnen, we love to see you!