Kijkshop

Bekijk onze collectie (zonne-) brillen.

Onze brillenglazen: aangemeten met oog voor detail

Het aanmeten van de juiste brillenglazen vergt precisie en vakmanschap. Elk oog, met zijn eigen sterkte en anatomie, heeft een ander glas nodig. Bril en zo is u graag van dienst met een deskundige en verfijnde oogmeting, waarbij we een aantal unieke, persoonlijke kenmerken van uw ogen vaststellen. We nemen de tijd om uw ogen in kaart te brengen en u hierbij een passend advies te geven.

Multifocale glazen

Ziet u nog scherp en comfortabel, in de verte en dichtbij? De nieuwste multifocale brillenglazen maken het mogelijk dat u op alle afstanden goed ziet. Uiteraard bieden wij u, naast de vele verschillende multifocale glazen, ook een grote verscheidenheid aan enkelvoudige brillenglazen.

Brillenglazen op maat

Bril en zo biedt u altijd maatwerk als het gaat om brillenglazen. De techniek gaat hierin bovendien steeds verder. Het innovatieve maatglas ‘MyStyle V+’  houdt niet alleen rekening met uw oogcorrectie, maar ook met de anatomie van uw ogen en de unieke vorm van uw montuur. Op die manier biedt dit maatglas u multifocale brillenglazen, die tot in detail zijn aangepast op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Behalve voor nieuwe brillenglazen kunt u bij Bril en zo natuurlijk ook terecht voor het schoonmaken en controleren van uw glazen. We helpen u graag verder.