Kijkshop

Bekijk onze collectie (zonne-) brillen.

Van sportief tot glamourous… ontdek onze zonnebrillen

Een zonnebril op sterkte, een Esprit-zonnebril of een zonnebril van Ray-Ban? Bril en zo biedt een uitgebreide collectie zonnebrillen van bekende en minder bekende merken. Of u nu bij ons komt voor een functionele, moderne of sportieve zonnebril, een zonnebril op sterkte of een zonnebril met een echte “glamourlook”, wij hebben het allemaal!

Zonnebrillen naar uw wens

Bril en zo heeft zonnebrillen van vele verschillende merken en in diverse prijsklassen. Samen met u bekijken we graag wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van uw nieuwe zonnebril. In onze collectie vindt u onder andere zonnebrillen van Ray-Ban, Michael Kors, Esprit, Invu, Arnette, Lui.Jo, Mexx, Einstoffen en Serengeti.

Waarom een zonnebril?

Een zonnebril is uiteraard een prachtig modeaccessoire. Maar een zonnebril is bij zonnig weer in veel situaties ook onmisbaar. Bijvoorbeeld in het verkeer, tijdens het sporten of op het water. Schadelijke uv-stralen en zogenaamd “kortgolvig licht” kunnen dan leiden tot klachten als branderige ogen of sneeuwblindheid. Een goede zonnebril, eventueel op sterkte, kan in dat geval uitkomst bieden.

Bril en zo heeft een ruime kennis, ervaring en expertise op het gebied van oogklachten en zonnebrillen. Loop eens binnen in onze stijlvolle winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel of maak online een afspraak. We geven u graag een passend advies!

Liu jo
Einstoffen