Skip to main content

Zonnebrillen

Van sportief tot glamorous

Een zonnebril op sterkte, een Liu-Jo zonnebril of een zonnebril van Ray-Ban? Bril en zo biedt een uitgebreide collectie zonnebrillen van bekende en minder bekende merken.

Of je nu bij ons komt voor een functionele, moderne of sportieve zonnebril, een zonnebril op sterkte of een zonnebril met een echte “glamourlook”, wij hebben het allemaal!

De zonnebril die bij je past

Bril en zo heeft zonnebrillen van vele verschillende merken en in diverse prijsklassen. Samen bekijken we graag welke zonnebril bij jou past. In onze collectie vind je onder andere zonnebrillen van Ray-Ban, Einstoffen, Invu, Oakley, Dick Moby, Liu-Jo en Serengeti.

Waarom een zonnebril?

Een zonnebril is uiteraard een prachtig modeaccessoire. Maar een zonnebril is bij zonnig weer in veel situaties ook onmisbaar. Bijvoorbeeld in het verkeer, tijdens het sporten of op het water. Schadelijke uv-stralen en zogenaamd ‘kortgolvig licht’ kunnen dan leiden tot klachten als branderige ogen of sneeuwblindheid. Een goede zonnebril, eventueel op sterkte, kan in dat geval uitkomst bieden.

Bril en zo heeft een ruime kennis, ervaring en expertise op het gebied van oogklachten en zonnebrillen. Loop eens binnen in onze stijlvolle winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel of maak online een afspraak. We ontvangen je graag!

Ray Ban Zonnebrillen - Bril en zo
Invu By Swiss Eyewear Group Zonnebrillen - Bril en zo
Einstoffen Zonnebrillen - Bril en zo
Liu Jo Zonnebrillen - Bril en zo
Serengeti Eyewear Zonnebrillen - Bril en zo
Oakley Zonnebrillen - Bril en zo