Kijkshop

Bekijk onze collectie (zonne-) brillen.

Goed zien… en er goed uitzien!

Een bril is al lang niet meer alleen een hulpmiddel. Het is ook een modeaccessoire en een montuur moet dan ook perfect bij u passen. Bij Bril en zo luisteren we daarom naar uw wensen. Heeft u voorkeur voor een specifiek merk, heeft u een bepaalde kleur in gedachten en wat is uw budget? Op basis van uw wensen geven we u graag een deskundig advies, voor een montuur dat optimaal bij u past. Doordat wij regelmatig nationale en internationale beurzen bezoeken, blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van monturen.

Veelzijdige selectie monturen

Bij Bril en zo vindt u een veelzijdige collectie monturen van vele verschillende merken. Zo bieden wij onder andere monturen van Bloomdale, Dutz, Ray-Ban, Silhouette, Lui.Jo, Matttew, J.F. Rey, Volte Face, Woow Eyewear en Markus T. We werken samen met talloze gerenommeerde leveranciers uit binnen- en buitenland. Op die manier kunnen wij voor iedere wens een passend montuur bieden, binnen ieder budget.

Bijzondere monturen in Schijndel

Bril en zo biedt bewust een bijzondere selectie monturen. Wij kiezen niet alleen voor de gangbare merken, maar zorgen door de combinatie met andere merken voor een gevarieerd aanbod aan monturen. Loop eens binnen in onze winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel om zelf het verschil te zien, of maak van tevoren een afspraak via deze site. Wij ontvangen u graag!

Benieuwd naar de nieuwste modellen? Vraag naar de Bril en zo-app en blijf op de hoogte!

Bloomdale