Afspraak maken
Kijkshop

Goed zien… en er goed uitzien!

Een bril is al lang niet meer alleen een hulpmiddel. Het is ook een modeaccessoire en een montuur moet dan ook perfect bij je passen. Bij Bril en zo nemen we daarom de tijd om te luisteren naar je wensen. Heb je voorkeur voor een specifiek merk, heb je een bepaalde kleur in gedachten en wat is je budget? Op basis van deze en andere vragen geven we je graag een deskundig advies, voor een montuur dat optimaal bij je past. Doordat wij regelmatig nationale en internationale beurzen bezoeken, blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van monturen.

Veelzijdige selectie monturen

Bij Bril en zo vind je een veelzijdige collectie monturen van vele verschillende merken. Van Bloomdale tot Dutz, van Ray-Ban tot Silhouette, Liu-Jo, Matttew, Volte Face, Victoria Beckham en Woodys . We werken samen met talloze gerenommeerde leveranciers uit binnen- en buitenland. Op die manier kunnen wij voor iedere wens en binnen ieder budget een passend montuur bieden.

Bijzondere monturen in Schijndel

Bril en zo biedt bewust een bijzondere selectie monturen. Wij kiezen niet alleen voor de gangbare merken, maar zorgen door de combinatie met andere merken ook voor een gevarieerd aanbod aan monturen. Loop eens binnen in onze winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel, of maak van tevoren een afspraak via deze site. We love to see you!

Bloomdale